Nu är det endast fyra dygn kvar tills vi sitter på planet till Kansas City!! Vi flyger från Landvetter den 19 februari kl 08.25. Helt galet, men väldigt spännande!

Igår sade vi hejdå till alla på Götabro. Vi hade en förmiddag med nattvard, lovsång och bön inför praktiken. Vi fick tillfälle att be för alla team och göra det vi på Lärljungaskolan är bäst på, kramas! Sammanfattningsvis var dagen fylld av tårar och kramar blandat med glädje och förväntan, tur att vi ses igen i slutet av maj!
Förbön i kapellet för teamen.
 
De senaste dagarna har varit intensiva. Vi har hunnit skriva packlista och andra saker inför resan samtidigt som vi har haft uppgift att skriva och hålla en predikan och ett vittnesbörd som skoluppgifter. Nu känns det bra att bara få fokusera på att packa och ta vara på tiden som är kvar in Sverige. Angående packningen så har det inte varit helt lätt att bestämma vad vi ska ta med. "Har de knäckebröd och diskborste i USA?" "Har de vanliga täcken eller bara filtar när man sover" "Hur mycket mat får man ta med in i landet?" Detta är bara några av de tankar som snurrat i våra huvuden. Vi känner dock att vi inte kan vara mycket mer förberedda än så här, både själsligt och praktiskt. Vi har fått en mängd bra undervisning om allt från ledarskap och organisation till etik, ätstörningar, själavård och självskadebeteende. Dessutom har många människor bett för oss och ber för oss. Med det det och Gud i ryggen så känns det som att vi kan lämna Sverige trygga och med stor glädje och tacksamhet! To be continued!

/Klara