Hej på er!
Nu sitter vi här i sängen: nöjda, glada och tacksamma efter en mycket fin dag! Det har varit strålande sol och en prefekt dag för att få se lite mer av Kansas City.
 
Taggade tjejer, för att äntligen få shoppa lite "på riktigt" (inget ont om Walmart)
 
Vår fina kollega (samt en vän till henne) kom och hämtade upp oss utanför vår lägenhet kl.11. Sedan bar det iväg mot "Country Club Plaza" (även kallat "The Plaza"), ett stort shoppingdistrikt några km söder om "Downtown" i Kansas City. Tydligen var detta ett av de första shoppingcenter i världen som var utformat för shoppare som anlände med bil. Det var ett otroligt stort område med mängder av butiker och restauranger. Hit lär det bli fler besök!
 
Låter lite bilder (fångade med mobilen, mellan all shopping) sammanfatta vår dag:
 
 
 
Här fanns över 150 butiker - alltifrån från: H&M, Forever 21, Urban Outfitters och Victoria's Secret, till Anthropologie, Gap och Burberry. 
 
 
Här är vi med vår fina kollega (och vän)
 
Efter ytterligare lite shopping käkade vi lunch på "Panera Bread".
 
Ett mycket bra och lite enklare lunchställe, där det serverades soppor, sallader, sandwiches, pasta osv. Vi båda beställde potatissoppa. Kanongott!
 
Här ser vi: Klara, två av våra kollegor (närmast) och deras vänner (längstbort)
 
Vi svängde också senare förbi "Cold Stone Creamery":
 
 Här kan man alltså "designa" sin egen glass - man väljer en smak och sedan valfritt innehåll. 
 
Som en dröm - Lägg detta på minnet gott folk!
 
Sammanfattningsvis: En mycket fin dag på The Plaza med våra nya amerikanska vänner! Mycket shopping, sol, mat och prat. Tacksamma för livet i Kansas City och alla människor här! 
 
 
Nu ska vi sova och är glada och taggade inför en ny arbetsdag imorgon!
KRAMAR
 

2 kommentarer

Peter

07 Mar 2014 08:57

Hej Erica och Klara
Ni strålar verkligen ikapp med solen och ser ut att trivas väldigt gott och det är så kul att ta del av de fina bilder ni delar med er av till oss

Många Kramar Peter L


Svar: Åh, Pappa! Det var fint sagt. Jag är så lycklig och trivs verkligen här! Kul att du gillar bilderna. Kram, Erica
livetikansas.blogg.se

Lisbeth

07 Mar 2014 09:29

Hej Erica och klara. Det känns riktigt gott i hjärtat att ni trivs och fått nya amerikanska vänner.,men glöm oss inte i Sverige!!! Kramar fr. Lisbeth

Svar: Hej Mormor! Jag tänker på er där hemma i Sverige varje dag. Så än har jag inte glömt er! Dessutom har vi en "Sverige-vägg" i lägenheten, så att vi alltid kan se era fina ansikten. Ta hand om dig! Kram, Erica
livetikansas.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej